Caramida aparenta klinker personalizata - Sintra mix

Noile produse klinker: caramizile aparente din gama sintra (produse de compania Feldhaus) par a fi realizate manual si imbatranite pe cale naturala. In ce consta unicitatea si noutatea acestor caramizi aparente klinker?

Din punct de vedere tehnic, caramizile aparente klinker sintra sunt o noutate absoluta, deoarece nu sunt debitate din caramizi intregi antichizare realizate manual, ci sunt realizate prin acelasi proces tehnologic ca si celelalte produse klinker. In felul acesta se produc direct la grosimea de 14 mm, fara a a fi debitate dintr-o caramida intreaga. Cu toate astea, detin calitatile fizice ale unei caramizi klinker: sunt realizate din argila selectata si arsa la aproximativ 1.100oС; sunt deosebit de rezistente si au un coeficient de absorbite a apei de 2% pana in 6%. Impuritatile si influentele negative ale mediului inconjurator nu le deterioreaza in timp, iar suprafata isi pastreaza aspectul si culoarea irepetabila.

Caramizile aparente klinker sintra pot fi montate pe orice sistem de izolatie termica.

Structura si nuantele acestor caramizi aparente se creeaza cu totul individual, iar modelele se pot combina obtinandu-se astfel variante personalizate. Mai jos va oferim cateva combinatii realizate de firma Feldhaus ca si exemple.

citeste tot articolul

Inscrieti-va la newsletter pentru a primi noutati si oferte prin e-mail!

2016 © Kromston - Toate drepturile rezervate