Caramida aparenta din pluta

Pentru fiecare din noi constructia unei case presupune un consum enorm de energie atat pe plan fizic cat si psihic. Chiar si atunci cand incredintam constructia unei firme specializate la etapa de finisari noi, beneficiarii, suntem preocupati cel mai mult de gasirea unor solutii si materiale decorative fiabile.

In ultimii ani exista un trend ascendent in folosirea placarilor pentru decorarea peretilor interiori sau exteriori. Cele mai uzuale placari sunt cu piatra aparenta sau caramida aparenta. In cazul caramizii aparente, pe langa varianta clasica de caramida aparenta din argila pe piata romaneasca gasim o multitudine de produse tip caramida aparenta din alte materiale. Probabil cel mai nou produs tip caramida aparenta este lambriul de pluta Aldeira produs de firma Amorim.

Asa cum se vede in imagine acest lambriu de pluta se livreaza sub forma unor placi (600x300x8mm) ce au ca suport un conglomerat de pluta peste care este aplicat stratul decorativ format din fasii dreptunghiulare din scoarta interioara a stejarului de pluta. Lipind mai multe placi Aldeira pe un perete sau pe o zona interioara se va crea efectul unei placari cu caramida aparenta atipica. Un avantaj major al acestui tip de placare este flexibilitatea placilor, deci le putem aplica si pe suprafete curbe.

Inscrieti-va la newsletter pentru a primi noutati si oferte prin e-mail!

2016 © Kromston - Toate drepturile rezervate