Culorile si nuantele caramizii in amenajari interioare

Caramida este o alegere foarte buna pentru decoratiunile interioare pentru cei care doresc costuri minime de intretinere si o rezistenta mare la foc, dar este folosita de obicei doar la decorarea semineelor. De fapt de multe ori se foloseste doar pentru realizarea unui chenar in jurul semineelor cu focar inchis sau deschis.

In funcţie de stilul interiorului casei puteti monta cateva randuri de caramida in jurul semineului sau puteti construi intreaga structura a semineului din caramida. In cazul in care aveti o casa moderna pe langa decorarea semineului puteti sa extindeti folosirea caramizii ca element de decor si pentru un alt perete sa chiar o intreag incapere.

Culoarea caramizii si modul in care se potriveste aceasta culoare cu intreaga incapere vor oferi un aspect rustic si cald caminului dumneavoastra.

Compozitia de argila este cea care determina culoarea si rezistenta caramizii. Stim ca mineralele se comporta in mod diferit atunci cand sunt arse in foc, culorile rezultate putand varia de la galben si rozaliu pana la rosu inchis si brun. De asemenea daca inainte de ardere pe suprafata caramizii se aplica nisip, calcar sau mangan culoarea, textura si suprafata caramizii isi vor schimba aspectul.

-citeste tot articolul-

Inscrieti-va la newsletter pentru a primi noutati si oferte prin e-mail!

2016 © Kromston - Toate drepturile rezervate