• Semineul din caramida din nou la modaSemineul din caramida din nou la moda
    Semineele traditionale de caramida sunt din nou la moda. Unii ar zice ca nu au iesit niciodata din moda. In continuare vom da cateva sugestii celor care doresc sa-si construiasca singuri unul.
  • Caramida - un element decorativ pentru gradina dumneavoastraCaramida - un element decorativ pentru gradina dumneavoastra
    Caramida decorativa se produce intr-o varietate mare de culori si dimensiuni, varietate ce poate satisface orice gusturi. Amenajarile in care se foloseste caramida reprezinta o solutie simpla si in acelasi timp traditionala prin care orice gradina si casa pot fi innobilate.
  • Caramida aparenta din plutaCaramida aparenta din pluta
    Pentru fiecare din noi constructia unei case presupune un consum enorm de energie atat pe plan fizic cat si psihic. Chiar si atunci cand incredintam constructia unei firme specializate la etapa de finisari noi, beneficiarii, suntem preocupati cel mai mult de gasirea unor solutii si materiale decorat
  • Caramida aparenta klinker personalizata - Sintra mixCaramida aparenta klinker personalizata - Sintra mix
    Noile produse klinker: caramizile aparente din gama sintra (produse de compania Feldhaus) par a fi realizate manual si imbatranite pe cale naturala. In ce consta unicitatea si noutatea acestor caramizi aparente klinker?
Se afișează 10 rezultate. 3 pagini. 4 rezultate pe pagina.
1 2 3

Inscrieti-va la newsletter pentru a primi noutati si oferte prin e-mail!

2016 © Kromston - Toate drepturile rezervate